Oyuncu Bilgisi

Giriş Mayn Games Hesabı ile. Güvenlik Kodu Kurtarma

Karahan ÖzelliklerKarahan
Bir Dövüş sanatları MMORPG oyunudur.

Karahan savaş teknikleriyle pek çok oyuncu tarafından sevilen bir oyundur. Kadim Doğu taktiklerini severek sergileyeceksiniz. Doğu tarihine meraklıysanız eminiz ki Karahan tam size göre. Karahan size neler sunuyor, bir göz atmanızı öneririz

Harika Savaşlar

İzlenesi Mücadeleler

Canavarları avlamak. Takımlar kurarak farklı büyük canavarların üstesinden gelmek. Çeşitli taktiklerle canavarları alt etmek! Güzel bonuslarla eşyalarla oyunun tadını çıkarmak!

Savaşlar

Karahan 3 temel savaş tipi içerir:

  • Saatli Savaşlar
    Toplam 157 level baz alınarak oyunda 24 farklı saatli savaş vardır. Bu savaşların amacı oyuncuları diğer savaşlara hazırlamaktır.
  • Kilit Nokta
    Kilit Nokta Savaşı 3 saat arayla yapılır. Bu formasyonu ele geçiren oyuncunun kavmine ve ittifakına, avlanma sırasında daha çok tecrübe kazanabileceği haritaların kapıları açılır.
  • Kutsal Taş Savaşı
    Kutsal Taş Savaşı 4 kavmin müthiş mücadelesidir. 3 saat süren savaşta oyuncular düşman kavimlerin taşlarını ele geçirmeyi amaçlar. Bu sayede kavimlerine güç avantajı sağlayacaklardır.

PVP

PVP bazlı bu oyun, oyunculara belirlenmiş haritalarda diğer kavimlere karşı tüm güçlerini sergileyebilecekleri mücadele imkanı verilir. Kendileri ve kavimleri için savaşan oyuncular Cesaret Puanı kazanırlar ve bunu daha sonra CP takası ile çeşitli ünvan alımı için kullanabilirler.

Koruma Taşları

Bu taşlar düşmanların şehirlerde kaos ortamı oluşturmasını engellemek içindir. Ancak istila zamanlarında düşmanlar işlerini kolaylaştırmak için bu koruyucu bariyerleri kırmayı amaçlayacaklardır.

“Destansı Karahan macerası”

Topluluk Sistemi

  • Sky clan
  • dragon clan
  • snake clan
  • tiger clan
  • Gök Kavim
    Gök Kavim bir zamanlar sadık bir Ejder olan Kara-Han tarafından yönetilmektedir. Kadim topraklarda güç birliğinin amaçlandığı zamanlarda fikirlerini kavimdaşlarıyla paylaştığından sürgün edilmiştir. İhanete uğramış hissettiğinden daha güçlenip geri gelmek ve hayalini gerçekleştirmek için and içmiştir. Gök Kavim'e katılmak için oyuncular uzman olmalı ve belirlenen tarihte şehirlerinin Han'larıyla konuşmalıdırlar.
  • İttifak
    İttifak özelliği, 2 kavmin ortak bir amaç doğrultusunda barış anlaşması imzalamasına dayanır. Bu sayede rahatça birbirilerinin haritalarını ziyaret edebilirler ve ticaret yapabilirler.
  • Takım
    Takım Sistemi oyunculara birlikte avlanma ve daha hızlı tecrübe kazanma imkanı sağlamaktadır.
  • Seçim
    Uzman 1 levelinde ve 1000 CP sahibi bir oyuncu Kavim Lideri seçiminde oy kullanma ve isterse Kavim Lideri adayı olma hakkını kazanır.

Sürekli Büyüme

  • Beceriler
    Beceri Sistemi oyuncuların farklı durumlarda uygulayacağı tekniklerin bir bütünüdür. 3 ana tip beceri vardır: Tek vuruş, çoklu vuruş ve alan vuruşu.
  • Silah Güçlendirme
    Farklı malzemeler ile eşyalarını daha değerli daha güçlü hale getirmek mümkündür

Sonsuz
Düzenleme Seçenekleri

  • Kostümler
    Sadece Eşya Dükkanı'ndan satın alınabilen Kostümler (tam takım) Altın/Gümüş Tılsımı ile birlikte aktif edildiğinde oyuncu statlarını yükselten gizemler içerir.
  • Ünvam
    Unvan sistemi PVP merkezli bir sistem olup oyuncunun hüner atak ve hüner defansını her unvan kazanımında daha yükseltmeyi hedefler.
  • Aile
    Aile sistemi oyuncuların aynı amaç doğrultusunda toplanmalarına imkan sağlar. Ayrı bir sohbet sistemi de buna dahildir.

Pet Büyütme
& Canavar Evcilleştirme

  • Pet
    Petler sahiplerine atak, defans ve çeşitli özellikleriyle yardım eden gizemli yaratıklardır. Sahipleriyle birlikte gelişim göstermeye meğillidirler.
  • Binek
    Binekler sürücülerinin daha ölümcül ve hızlı olmalarını sağlayan çeşitli özelliklere sahiptirler.

Ticaret
İmkanları!

  • Eşya Dükkanı
    Eşya Dükkanı sistemi Hanpara adındaki özel oyun içi sanal para birimiyle satın alınabilen eşyaları barındırır. Eşya Dükkanı penceresinin sol altında bulunan tuş yardımıyla Hanpara satın alımını gerçekleştirebilirsiniz.
  • Takas
    Takas Sistemi oyunculara nadir eşyalarını farklı eşyalar ile değiştirme şansını tanır.

“Savaş sanatlarıyla bir MMORPG,
Karahan! Katılın ve bir Efsane olun”